ЕКСТЕРИОРНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ – ГРАДИНИ, ДВОРОВЕ, БИЗНЕС СГРАДИ, ПАРКОВЕ, МЕЖДУБЛОКОВИ ПРОСТРАНСТВА, ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНТИ, ЗАВЕДЕНИЯ

ozelenqvane-na-restrant   ozelenqvane-na-ofis

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ или изграждане на градини и дворове е динамичен и многостранен процес. В най-общия случай е комплексна дейност, която включва много мероприятия. Те са доставка на растителен материал, засаждане по проект, подготовка на терена, изграждане на поливна система, алпинеуми и скални кътове, зелен паркинг, беседки, декоративни реки и езера, сухи реки, водни ефекти, избиране и монтаж на различни архитектурни елементи за градината.

Озеленяване на двор   Екстериорно озеленяване

КАК СЕ ПРАВИ ЕКСТЕРИОРНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ:

Озеленяване на една градина или двор не бива да се прави хаотично, а трябва да е предварително планиран и добре обмислен процес. Този процес не се развива само на терена, а и на проектантската маса. Важно за доброто озеленяване на вашата градина, двор, офис сграда, затворен комплекс, ваканционно селище или какъвто и да е обект, е изготвянето на идейни и работни проекти (описана в услуги – проектиране на градини), за да сте наясно, както вие, така и ние с това какво желаете да се случи, преди да се започне с изграждането на градината. По изготвен проект, всяко растение и архитектурен елемент имат смисъл и са част от цялостна композиция и идея, а не просто остров сред пустеещ океан.

Озеленяване на тераса  ozelenqvane na dvor

Нашият екип апелира, да не се работи без цялостна концепция. Ако е нужно озеленяване може да се реализира и на части, но по цялостен проект. Наша грижа е ландшафтния дизайн, като той може да е класически или модерен, важното е да е съобразен с всички особености, както на терена за озеленяване, така и с архитектурата на сградата и околните пространства. Така ще се спестите главоболията и ще бъдете удовлетворени от крайния резултат – вашата желана градина, както и нашата работа като ландшафтни архитекти.

Озеленяване на ресторант   Озеленяване с Thuja-occidentalis "Smaragd"

ЕКСТЕРИОР ДЕКОР изгражда градини, дворове, паркове, градини пред офис сгради, озеленяване на междублокови пространства, затворени жилищни комплекси, озеленяване на хотели и хотелски комплекси, ресторанти, покривно озеленяване, озеленяване на промишлени предприятия, заведения и др.

Галерия:
Озеленяване на градини и дворове

Статии:
Озеленяване
Пролетната градина
Алпинеум (Скален кът)
Създаване на пространство за релакс
Затревяване
Мавританска поляна или цветна поляна
Изграждане на алпинеум или скален кът
Oзеленяване и планиране на дворове