• За нас

Сбъднете мечтите си с нашите идеи!

Докоснете се до градинско – парковото изкуство, чрез нашия екип от ландшафтни архитекти.

Основната ни задача е подобряването на жизнената ви среда, взимайки под внимание вашите нужди и изисквания. Предлагаме пълна гама от услуги и ландшафтен дизайн от концепцията до реализацията.
Ние сме готови да направим вашите пространства уникални, за да защитим и подобрим имиджа на марката ви.

За нас

Озеленяването е част от нашия живот. Ние искаме и можем да изградим, поддържаме или проектираме всеки един ландшафт. Ценим клиентите си, за да ни ценят и те. Опитваме се да направим живота по-зелен и по-спокоен с работата си. Много ни се довериха и не сбъркаха, доверете ни се и вие. Работим максимално бързо, но не и за сметка на качеството. Екипа ни е подготвен и винаги може да ви помогне. Опита ни натрупан през годините ни прави сигурни в работата и ни води до крайната цел, а именно продукт с много високо качество, на който всеки би ви завидял.

Екстериор декор ООД извършва услугите си, както в района на град София, така и в цялата страна.

Ландшафтен архитект
Момчил Георгиев
със своя опит в инвестиционното проектиране, инвеститорския контрол и поддръжката в зелените площи е първата незаменима фигура в нашия екип. С натрупания опит през годините, черпен от специалисти работили десетки години в сферата на ландшафтната архитектура и с работата си върху множество проекти, както в град София така и в цялата страна, той се утвърждава, но и продължава да се усъвършенства в проектирането на зелени площи.

Телефон за връзка: 0896659941

Ландшафтен архитект
Ивайло Ризов
с натрупания си опит в изграждането на ландшафтните проекти и инвеститорския контрол с години наред се утвърждава като отличен специалист, който никога не прави компромиси с качеството на работата си, което води след себе си доволни клиенти и го прави незаменим за цялостното изграждане на нашите обекти.

Телефон за връзка: 0896659947


Клиенти

Самсунг ни се довериха с интериорното озеленяване и поддръжката на растителността в техните офиси. Услугите, които извършваме при тях са: засаждане на нови растения, пресаждане на растения, растителна защита, торене, подрязване и изчистване на отмрели части на растенията.

Колмакс ни се довериха с ландшафтното проектиране на един затворен комплекс от еднофамилни къщи в близост до София.

Happy Bar & Grill ни се довериха и ние изградихме за един от техните ресторанти Мъглуваща охладителна система, за да са по-прохладни горещите летни дни за техните клиенти.

Партньори

Екипа на Екстериор Декор ООД е заинтересован от партньорство с други компании, работещи в областта на инвестициите, недвижимите имоти, строителството, архитектурата, дизайна, обзавеждането и др.
Ние ценим коректните партньори и ги препоръчваме горещо на клиентите си. Ако предлагате продукти свързани с интериорното или екстериорното озеленяване свържете се с нас.
За собственици на сайтове – предлагаме обмяна на банери и текстови връзки.