poddyrjane-na-dvor   poddryjka-na-gradina

Поддръжка на градини, дворове, паркове, междублокови пространства, офис сгради, покривно озеленяване, промишлени сгради, градини към ресторанти, детски градини и др.

Добре е да не забравяте, че  красотата на вашата градина до голяма степен зависи от редовната и навременна поддръжка. В зависимост от желанието на клиента тя може да бъде еднократна или абонаментна поддръжка на градини.
Не си струва да се изгради градина или двор, ако след изграждането и не се предвижда постоянна и качествена поддръжка. Ние предлагаме всички дейности, които гарантират  доброто развитие на засадените растения и тревните площи.

Абонаментната поддръжка на градини, дворове и зелени площи включва:

– подрязване на храсти (оформянето им като бускетни форми или живи плетове в двора и градината)
– оформяне короните на дърветата (редовно подрязване и почистване от изсъхнали клони, както и пролетно и зимно подрязване на декоративни и овощни дървета)
– плевене (ръчно плевене на тревните площи и на дървесно-храстовите групи в градината)
– окопаване (оформяне на кантове – окантяване и прекопаване на почвата за по-добра аерация на растителността
– торене с минерална и оборска тор (месечно и сезонно торене на тревните площи и растителността)
– косене (в зависимост от желанието на клиента, но препоръчително минимум един път в седмицата, за да имаме добре изглеждаща тревна площ)
– аериране (подобряване на аерацията на тревните площи) и много други дейности свързани с градината.

poddryjka-na-chasten-dvor   poddryjka

ПОДДРЪЖКА НА ГРАДИНИ И ДВОРОВЕ – ЧАСТНИ И ОБЩЕСТВЕНИ ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

През летните месеци се налага ежедневно поливане на тревните площи, това е ангажимент, който оскъпява много поддръжката на зелените площи. Автоматизираната поливна система значително улеснява поддръжката на вашата градина, двор или интериорна растителност. Не чакайте растенията да прерастнат и тревата ви да се напълни с плевели. Поддръжката на една красива градина е постоянен процес, чрез който градината „израства“ пред очите ви, ставайки все по-красива и даваща повече поводи за релакс и партита на открито. Всеки двор има нужда от навременна грижа. Не изпускайте момента да се свържете с нас. За да имате едно райско кътче трябва да се погрижите за него професионално и навременно.

instrumenti-za-poddryjka-na-gradini-i-dvorove   poddryjka-na-skalen-kyt

ПОДДРЪЖКА НА ГРАДИНИ И ДВОРОВЕ – Екстериор Декор ООД

Статии:
Поддръжка на градини и дворове
Поддръжка на тревни площи
Зазимяване на градини