Живи-картини-на-стената-в-офиса  Офис-озеленяване

ЗЕЛЕН ОФИС – е инициатива на Екстериор Декор за едно по-красиво и по-зелено работно място.
Растителността в офиса подобрява въздуха и намалява негативните излъчвания от компютри, скенери, принтери, офис мебели, мазилки, бой и др. Освен това една тематична градина с воден ефект, растителност и декоративни елементи може да ви ободри и успокои, за да си вършите по-лесно зададената Ви работа. Както знаем зеления цвят като фон успокоява очите и психиката. Можем да ви предложим много интересни решения, за да не се чувствате отделени от природата, а да се докоснете до нея, чрез качествено интериорно озеленяване.

zelen-ofis озеленяване-по-стената

Доброто съчетание на интериора с елементите на вътрешното озеленяване е наша грижа, за да ви е удобно и приятно през целия ден.
Статистиката показва следното:
-84% от хората вярват, че стайните растения в офиса увеличават производителността на персонала;
-91% от хората считат, стайните растения внасят „топлина“ в помещенията;
-98% казват, че стайните растения в местата за посрещане на посетители, създават гостоприемна атмосфера.

Anturium-zasaden-v-italqnski-saksii   Hlorofitum-v-saksia-Lehusa

ПОДОБРЕТЕ КАЧЕСТВОТО НА ВЪЗДУХА В ОФИСА – ИНТЕРИОРНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ

През последните години все повече се усеща необходимостта от интериорно озеленяване, както в офисите, така и в домовете ни. В урбанизираната среда, в която живеем и се трудим, контакта ни с природата е много ограничен. Екипът ни осъзнава това и ви предлага разнообразни идеи в изграждане на приятна среда в интериора с подходящата растителност и декоративни елементи. Грижата за растителността често се оказва трудна и поради тази причина предлагаме и поддръжка на растителност.

ofis-ozelaniavane   Interiorno-ozelenqvane---kruton

На пазара има голямо разнообразие на растения, саксии, и декоративни елементи, които биха допълнили обзавеждането на офисите и домовете ви. Много е важен избора на подходящи растения, които да са в унисон с цялостния дизайн на всяко отделно помещение. Избора оставете на нас, спрямо условията на помещението и изискванията на растенията за интериорно озеленяване, подбрани от най-добрите градински центрове в страната.
Растителността използвана за интериорно озеленяване освен естетическа полза има и практическа, а именно пречистването на въздуха от различни химикали и прах.
Ние изпълняваме и капково напояване за вашите саксийни растения. Поливната система би ви спестила доста трудности, съпътстващи отглеждането на растителността.
Ако сте решили да изградите своя оазис във вкъщи, а именно зимна градина, не се бавете, а се свържете с нас. Чрез контакти ще ни намерите бързо и лесно.

hedera-helix-v-ofis   Interiorno-ozelenqvane-v-ofis

НИЕ ЗАВЪРШВАМЕ ИНТЕРИОРА ПО НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН – ЧРЕЗ ПРИРОДАТА !

Не е нужно да се притеснявате за торене, почистване, подрязване или вредители.
Ние се грижим за всичко вместо Вас!

Галерия:
Вътрешно озеленяване
Статии:
Озеленяване на офиси
Подобряване качеството на въздуха по естествен начин, чрез растенията
Растителност за спалнята
Интериорните цветя в началото на пролетта

КАТАЛОЗИ САКСИИ И КАШПИ за интериорно и екстериорно озеленяване:
logo nicoli  stefanplast  logo-arcavasi  ERBA  lechuza_logo