Поливни системи цени:

Предлагаме части за поливни системи на конкурентни цени. Частите са с гарантирано високо качество на реномирани компании. Ако ви трябват части за поливна система, капково напояване, микронапояване за саксии, части за ремонт на изградени вече напоителни системи или искате да ви изградим системата ние сме насреща.

1. Изготвяме проекти съобразени с видовия състав и спецификата на обекта.
2. Доставка на специализирани продукти (разпръсквачи, електромагнитни клапани, датчици за   дъжд, програматори и др.).
3. Цялостно изграждане и сервиз на поливната система.

polivni-sistemi-ceni  polivni-sistemi-magazin

Цена на примерна поливна система на частен двор 650 м2 с много декоративни елементи и разчупен терен (всеки двор е специфичен и по него се изготвя индивидуален проект за поливна система):

– ПОЛИВНА СИСТЕМА

– ПОМПЕНА СТАНЦИЯ

Ако желаете да получите точна цена на поливната система се свържете с нас, за да замерим двора ви и да преценим как да се полива той и с какви елементи.
Дадената за пример оферта е на двор с много декоративни елементи (декинг, река, храстови групи, цветни лехи, геопластики и др.) и със сграда разположена в центъра на двора, като тези дадености предполагат повече разпръсквачи, клапани и фитинги оскъпяващи системата. Ако вашия двор е с правилни форми и с малко декоративни архитектурни елементи, следва и цената да е по-ниска!