Под дизайн на градини се има предвид изграждане на цялостна идейна концепция за това как трябва да изглеждат вашите градини. А именно, къде да са отделните елементи, с какво да се съчетаят те и какви са особеностите на терена (изложение, почви, водни запаси и др.).
Жилищното озеленяване е уникално, тъй като то е лично и в най-общия случай е ваше дело с дейната помощ от наша страна. Нашата работа е да ви помогнем да избистрите концепцията си и да я реализираме по най-правилния и ефектен възможен начин.
Както може да се очаква, стиловете и изразяването на нашите жилищни проекти са разнообразни и отразяват ценностите и вкусовете на нашите клиенти.

ideen-proekt-na-zatvoren-kompleks   Dizain-na-dvor   dizain-na-gradina

Общи теми в нашия дизайн са „спокойствието“ и „динамиката“, изразени чрез подбора и подреждането на особеностите на ландшафта и растенията в различните градини. Използването на местни и устойчиви растения създава една богата и приятна среда за отдих, която не изисква много поддръжка, което от своя страна се явява един огромен плюс за вас при последвалото поддържане на тези градини.
Ние се стремим да създадем на открито уютни градини, които са свързани като дизайн с интериора и архитектурата на къщата ви и с околните пространства. Нашия градински дизайн се състой от различни елементи, като: каменни реки, подпорни стени, огради, пътеки, беседки, алпинеуми, фонтани, езера и др. Елементите включени в нашия градински дизайн са добре напаснати и отделните пространства преминават плавно едно в друго с цел създаване на хармония и спокойствие за вас и вашето семейство. Дизайна на една градина е тясно свързан и с материалите който се използват. За нас градинския дизайн е нещо повече от работа, той е нашия живот. Ако искате да имате една различна и неповторима градина ние можем да ви я проектираме, изградим и поддържаме без компромиси с качеството и винаги сме готови да помогнем, за да се чувствате спокойни и доволни от добре свършената работа. За повече информация относно градинския дизайн можете да се свържете с нас като посетите страницата ни Контакти и изберете удобна за вас форма за запитване.

Снимки на:   Поддръжка на градини, Поливни системи – от Екстериор Декор

Тагове: поддръжка на градини, озеленяване, затревяване, полагане на тревен чим,  поливни системи